Oficiální otevření nové prodejny a předání daru hospici REHOS

V pátek 20. září 2024 jsme slavnostně otevřeli naši novou prodejnu zdravotnických potřeb Eroute.cz v Karlových Varech. Tento den byl pro nás výjimečný nejen proto, že jsme mohli představit naše nové prostory a nabídku, ale také kvůli významnému charitativnímu daru.

Naše firma věnovala elektrický invalidní vozík Řádu sv. Lazara Jeruzalémského, který byl následně předán hospici REHOS v Nejdku. Tento vozík usnadní pohyb pacientům a přispěje ke zvýšení jejich komfortu. Bylo pro nás ctí být součástí takto důležité akce a přispět k lepší péči o pacienty v hospici.

V rámci slavnostního předání vystoupil Velkobailiv Řádu, Ing. Ondřej Farka, KCLJ, který ředitelce hospice a spolusestře Olze Pištejové, DiS., OLJ, předal vozík jako symbol naší podpory. Tento dar je důležitým krokem k zlepšení kvality života pacientů a podtrhuje význam spolupráce mezi podnikatelskou sférou a charitativními organizacemi.

Po oficiální části následovalo přátelské setkání se zástupci společnosti Eroute.cz a dalšími hosty, kde byly představeny zdravotnické produkty, které nabízíme. Návštěvníci si mohli prohlédnout sortiment prodejny, včetně inovativních elektrických vozíků a skútrů, které zajišťují větší nezávislost a pohodlí pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Celá akce proběhla ve velmi přátelské atmosféře, a my jsme hrdí, že můžeme být součástí takového projektu a přispět k dobré věci.

Děkujeme všem, kteří se této slavnostní události zúčastnili, a těšíme se na vaši návštěvu v naší nové prodejně v Karlových Varech na adrese Chebská 355/49, nebo nás kontaktujte prostřednictvím našeho e-shopu www.eroute.cz. Jsme připraveni vám pomoci s výběrem zdravotnických pomůcek pro vás či vaše blízké.